TERMAL BELEDİYESİ ÇOCUK KARNAVALI

Belediye Başkanımız H. Sinan Acar' ın geçtiğimiz aylarda çocuklarımıza vermiş olduğu sözü gerçekleştirip bir karne hediyesi de bizden diyerek renkli karelere sahne olan Çocuk Karnavalını gerçekleştirdik.
Coşkulu bir kortej eşliğinde başlayan ve çok sayıda oyun ünitesi ile kaplı alanda animasyon ekiplerinin gösterileri, çocuklar için yüz boyama etkinlikleri ile Mert Palavaroğlu' nun sunuculuğunu yaptığı Karnaval da Termal İlkokul öğrencilerimizin ve Tufag Küçükler kategorisinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi hem çocuklarımızın hem velilerimizin büyük ilgisini toplarken, İllüzyonist Uygar Çolak ve balon şovlarıyla coşku giderek arttı. Mert Palavaroğlu' nun eğlenceli sunuculuğu eşliğinde gerçekleştirilen danslar, şarkılar ile renkli ve bir o kadar da rekabetli yarışmalarla hız kesmeden devam eden Çocuk Karnavalı gecenin ilerleyen saatlerine kadar çocuk kahkahalarına ev sahipliği yaptı.
Karnavala katılan tüm çocuklarımıza, halkımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.