KAYMAKAMLIK TURNUVASI KUPASI SAHİBİNİ BULDU

TERMAL KAYMAKAMLIK TURNUVASI TAMAMLANDI.
Üçüncülük karşılaşmasında Termal Emniyet Amirliği, Termal Milli Eğitim Müdürlüğü' nü 6-3 mağlup ederek üçüncü oldu. Final Karşılaşmasında ise Termal Belediyesi, Termal Kaymakamlığı ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede maçın ilk golü Termal Belediyesi adına Belediye Başkanı H.Sinan Acar' dan geldi. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmada Termal Belediyesi ikinci yarıda bir gol daha buldu ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Karşılaşmaların tamamlanması ile düzenlenen kupa töreninde dördüncü olan Termal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kupasını, Termal İlçe Jandarma Komutanı Çağrı İzci, üçüncü olan Termal İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Termal Belediyesi Meclis Üyesi Zafer An, ikinci olan Termal İlçe Kaymakamlığına Termal İlçe Emniyet Amiri Rıdvan Demirel verirken, Şampiyon olan Termal Belediyesine kupasını Ak Parti Termal İlçe Başkanı Recep Bahar teslim etti.