BELEDİYE BAŞKANIMIZ H.SİNAN ACAR TERMAL ORTAOKULUN DA DÜZENLENEN TUBİTAK BİLİM FUARINA KATILIM SAĞLADI

Belediye Başkanımız H. Sinan Acar Termal İlçe Kaymakamımız Soner Erol ile birlikte 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında Termal Ortaokulu ve Termal İmam Hatip Ortaokulunun birlikte yürütmüş olduğu Bilim Fuarına katılım sağladı. Öğrencilerimizin projelerini tek tek yakından inceleyerek çeşitli sorularla öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçiren Başkan Acar ve Kaymakamımız sayın Erol genç bilimcilere gelecek projelerinde iyi dileklerini eksik etmediler. Bizde öğrencilerimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.