BAŞKAN ACAR AK PARTİ TERMAL İLÇE BİRLİK VE DAYANIŞMA GECESİNE KATILIM SAĞLADI

Belediye Başkanımız H. Sinan Acar, Zümrüt Bahçe' de düzenlenen Ak Parti Termal İlçe Birlik ve Dayanışma gecesine katılım sağladı. Belediye Başkanımız H.Sinan Acar' a geçmiş dönem Belediye Başkanlarımız S.Sırrı Acar, İsmail Atik, Ak Parti Termal İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyemiz, Belediye Meclis Üyelerimiz eşlik etti. Ak Parti' nin kuruluşundan bugüne kadar görev almış olan tüm yönetim kurulu üyelerinin, il yönetim kurulu üyelerinin, ilçe koordinatörlerinin katılımı ile gerçekleştirilen gece Ak Parti Termal İlçe Başkanı Recep Bahar' ın konuşması ile başlarken, geçmiş dönem Belediye Başkanlarımız S.Sırrı Acar ve İsmail Atik' in konuşmaları ile devam edip, Belediye Başkanımız H.Sinan Acar' ın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettiği birlik ve beraberlik konuşmaları ile son buldu.